IT-Beurs – Beurs voor de totale gezondheid

geplaatst in: Geen categorie | 0

itlogo-5

Op 17 en 18 november staan wij als exposant op de INTERNATIONAAL THERAPEUT – BEURS VOOR DE TOTALE GEZONDHEID in de Expo te Houten.

 

Verzamelpunt

INTERNATIONAAL THERAPEUT als beurs en als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel.

Terwijl de interesse in natuurlijke gezondheid een heropleving ondergaat, zien we ook steeds meer reguliere artsen linken naar de parameters van preventie en een gezonde levensstijl.

En gelukkig hebben ook zij de overtuiging dat natuurlijke gezondheid niets van doen heeft met anti-intellectuele of anti-wetenschappelijke methoden.

 

Integendeel… natuurlijke gezondheid heeft een sterke objectieve basis, net als iedere andere natuurlijke filosofie per definitie heeft.

 

Exposant

Dat wij daar staan als exposant is dus geen toeval…

Met onze 100% natuurlijke en gecertificeerde huidverzorgende producten dragen we bij aan een gezonde levensstijl, waarmee het biologische evenwicht van de huid hersteld wordt. Voor elk huidtype en huidprobleem hebben wij een unieke combinatie van huidverzorgende producten.

 

Kom ons opzoeken in hal 1 met standnummer 116. De beurs is voor IEDEREEN toegankelijk.

Je krijgt als bezoeker het hele weekend 20% KORTING op het hele assortiment.

 

Voor kortingskaarten, klik op deze link

Laat een reactie achter