Is jouw huid ook droger door het vele binnen zitten?

geplaatst in: Informatie | 0

210120 Facialmask@home

Gebruik dan met enige regelmaat een gezichtsmasker!

Door regelmatig een gezichtsmasker te gebruiken zal je huidconditie sterk verbeteren. Het zorgt ervoor dat een droog, trekkerig gevoel, schilfers en/of roodheden verdwijnen.

 

Een gezichtsmasker geeft de huid een intensieve boost voor een verzorgde en gezonde uitstraling. Het ondersteunt de normale dagelijkse huidverzorging en bevat een extra hoge concentratie werkzame stoffen welke de huid helpen herstellen, bijvoorbeeld na het gebruik van een peeling. Je voelt dat je huid een gezonde ‘boost’ krijgt.

 

Breng je gezichtsmasker aan in een ontspannen momentje (het beste is om vooraf een peeling te gebruiken). Op die manier krijgt het masker de tijd om zijn werk te doen en extra diep in te werken in je huid waardoor deze intensief gevoed wordt. Je dagelijkse gezichtsverzorging zal een beter effect hebben.

 

Er zijn twee maskers:

  • De Pure Rose facial mask is een vochtherstellend en voedend gezichtsmasker met biologische wilde rozenolie voor de droge, rijpere, gevoelige en geïrriteerde huid.
  • De Sensitive facial mask is een vochtherstellend gezichtsmasker, zuiverend en weerstandsverhogend, voor de aangedane (onzuivere), slecht doorbloede en gevoelige huid. Met biologische amandelolie, Shea butter en minerale zouten.

Laat een reactie achter

U dient in te loggen om te kunnnen reageren.