Gezondheid staat bij ons voorop

geplaatst in: Informatie | 0

20190321_134516

Gezondheid staat bij ons voorop

 

Diferencia is ontstaan omdat we dagelijks bezig zijn met jouw gezondheid.

Wij bieden jou mooie en eerlijke natuurlijke huidverzorgende producten, die op een gezonde manier bijdragen aan verbetering van je huidbeeld of huidprobleem.

In onze visie kun je een huid alleen gezond laten functioneren en gezond maken door de biologische balans van de huid te herstellen. En dat kan alleen met natuurlijke ingrediënten.

 

Omdat vele ingrediënten via de huid in jouw lichaam belanden, vinden we het ook heel belangrijk dat we uitsluitend ingrediënten verwerken, die daar geen kwaad kunnen doen.

Gezondheid staat in alle facetten bij ons voorop!

 

Maar Diferencia heeft nog meer te bieden.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je sommige natuurlijke ingrediënten niet kan verdragen of allergisch op reageert. Wij hebben een behandelconcept ontwikkeld met toegepaste kinesiologie. Hiermee kunnen wij de juiste producten afstemmen op jouw huidbeeld en/of huidprobleem en allergische reacties uitsluiten.

 

Als ons verhaal jou aanspreekt, dan kun je voor meer informatie onze webshop raadplegen. Heb je vragen, stuur ons dan een mailtje of bel ons. In onze praktijk te Nuth helpen we je graag verder.

 

Laat een reactie achter