Diferencia phytopower cosmetics is ontwikkeld uit jarenlange ervaring in het werken met de huid en de mens. Ieder mens, man of vrouw, heeft een eigen huidbeeld. Dit huidbeeld kan gezond zijn, maar door alle invloeden van buitenaf (kou, zon, vervuiling, synthetische stoffen) en invloeden van binnenuit (voeding, emotionele stress, medicatie, roken, ziekte) kan onze huidfunctie verstoord worden. Het functioneren en vernieuwen van onze huid heeft moeder natuur zeer goed en ingenieus geregeld. Onze producten bieden hierbij een ondersteunende werking.

Wij geloven dat de producten van Diferencia phytopower cosmetics een bijdrage kunnen leveren aan uw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Door hun puurheid en zuiverheid zijn ze een ware aanwinst om uw huid in balans te brengen en te houden.  Wij bieden u een breed scala aan huidverzorgende producten welke 100% natuurzuiver zijn. Geproduceerd uit hoogwaardige biologische en ecologische grondstoffen, een weldaad voor uw huid en uw gevoel. Een krachtige en natuurlijke helpende hand om uw huid weer gezond te laten functioneren. Een gezonde en stralende huid maakt dat we ons prettig voelen, dit straal je uit!

Indien u wilt weten welke verzorgingsproducten voor uw huid het meest geschikt zijn, kijkt u dan op deze website bij “Uw huid”  en maak een keuze. Afhankelijk van uw keuze worden de juiste producten behorende bij uw huidtype geselecteerd.

Het persoonlijk afstemmen van uw verzorgingsproducten werkt nauwkeuriger met behulp van een kinesiologische spiertest. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kijkt u dan voor meer informatie op deze link of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.

Een aantal van onze partners bieden deze dienst aan. U vindt ze terug op deze website onder “partners Nederland” en “partners België“.